mynewspapers.net

Hur man gör flöten för 4: e klassare

Hur man gör flöten för 4: e klassare


Om du har en parad i skolan eller i ditt eget grannskap, måste flöten vara en del av händelsen. Om du är ansvarig för den fjärde-klassare inträde, är tt lätt att göra en trappas ner float ungdomarna kan hantera. Sedan fjärde-klassare inte kan köra en traditionell float, göra en som är deras storlek genom att bygga flötet på en vagn. Detta är ett stort projekt att ta på med hjälp av ditt barn, eftersom de kommer att få bygga en flottör som de är stjärnan i.

Instruktioner

• Välj ett tema för din float. Ditt fjärde-klassare kan hjälpa dig att välja ett tema som de åtnjuter. Temat kan väljas av barnen eller det kan gå med på temat för kommande paraden.

• Rengör din vagn med en fuktig trasa. Vagnen bör vara fri från smuts, damm, spindelnät och annat innan bygga ditt flöte.

• Bygga basen av dina flyta med kartong bitar eller frigolit. Dessa typer av byggnadsmaterial är lätt nog att använda på en vagn men robust nog att måla, inreda och hålla för flottören. Basen av din float bestäms av ditt tema. Till exempel om du har en båt tema, skulle du använda kartong eller frigolit till skapa en båt form genom tejpning byggnadsmaterialen tillsammans och bifoga dem till vagnen. Ett flöte tema som en brandbil skulle vara lite lättare som du skulle bara bifoga material på sidan av vagnen utan att behöva skapa en form först (du kan bara använda den rektangulära formen av vagnen som guide).

• Fäst basen till dina flyta. Family Fun webbplatsen föreslår fästa basen av dina flyta till vagnen genom styckning fyra slitsar i nivå med den vagnen sidor. Sedan, för varje slit, skär en 8-tums längd vit silvertejp. Vik över den ledande kanten på bandet och driva igenom skåran med bandets klibbiga sidan vänd nedåt. Anbringa tejpen till den vagnen inre och på utsidan av kartongen. Detta kommer att hålla dina flyta sitter säkert på vagnen i hela paraden.

• Dekorera dina flyta. Fjärde-klassare kan verkligen hjälpa till med denna del. Använda färger för att dekorera basen av dina flyta. Färgen på dina färger kommer att fastställas av ditt tema. Till exempel skulle att nöja sig med båt tema, du använda paint färger som blått och vitt och sedan måla på formuleringar som "S.S. fjärde klass." Eller för en brandbil tema, skulle du använda röd färg och sedan gå tillbaka med en svart Sharpie penna beskriva och lägga till detaljer till flottören.