mynewspapers.net

Hur man gör flätade armband av läder snoddar

Hur man gör flätade armband av läder snoddar


Om du vill ett flätat läderarmband, du kan skräddarsyr en själv av läder sladdar. Smycken hårdvara, som metall gavlar och en hummer lås, kan läggas för att göra armband ser mer professionell. Du behöver bara några enkla leveranser och verktyg som du kan få på din lokala hobby eller craft leverera lagra. Använd denna enkla teknik för att göra Flätat läder sladd armband i färger som du gillar för dina vänner och för dig själv.

Instruktioner

• Skär tre bitar av 2 mm (5/64 tum) brett läderband till ca 30 cm (12 tum) i längd. Sladden blir kortare så du fläta, och den färdig pjäsen måste vara ca 17,5 cm (7 tum) lång tid att göra en medelstor armband.

• Linje upp kanterna på läder binder med rep och klipp dem tillsammans på 2,5 cm (1 tum) från slutet med en liten fastspänningsanordning eller ens ett hårspänne. Applicera epoxi till slutet av en tandpetare för ett snyggare program, och sprida epoxi runt insidan av en metall ändlock med en ögla i slutet.

• Håll mycket ändarna av klippta läder binder med rep tillsammans mellan fingrarna och vägleda dem till gaveln tills de slutar. Torka bort all epoxi som har pressas av gaveln med fuktig slutet av en bomullspinne. Vänta inte mindre än 24 timmar för epoxin torka.

• Ta bort fastspänningsanordning (hår klippet) och fläta läderband tillsammans in i en vanlig tre-strand fläta. Mäta flätan som du går, och när du har en fläta som är 16,2 cm (6 1/2 tum) lång, placera din fastspänningsanordning på slutet av binder med rep vid denna mätning. Trimma bort alla överflödiga bitar av sladden bortom denna punkt.

• Försiktigt flytta hår klipp ner flätan, ca 1cm från slutet, och applicera epoxi till ändarna av binder med rep med en tandpetare. Placera en annan ändlock med en ögla i slutet till epoxied ändarna av din läder sladdar. Vänta 24 timmar för limmet torka helt.

• Öppna två hoppa ringar genom att böja de öppna ändarna från varandra--sidled--med tång. Mata den öppna änden av hoppa ringer genom öglorna på ändarna mössor. Bifoga en av hoppa ringer även till slutet av din hummer lås. Stäng den hoppa ringen genom att böja de öppna ändarna tillbaka tillsammans med tången tills ändarna möts igen. Ditt flätat läderarmband är komplett.