mynewspapers.net

Hur man gör fjärilsvingar av tyg

Hur man gör fjärilsvingar av tyg


Du kan enkelt kopiera dyra utseendet på tyg fjärilsvingar som finns i specialbutiker utan att veta hur man syr och med mycket liten ansträngning. Med alla vackra tyget finns att köpa, kan din skräddarsydda fjärilsvingar vara lika individuellt som du är. De kan vara kvar helt enkelt tyg eller dekorerade med glitter, knappar, pärlor, spets eller något annat du önskar. Alternativen är oändliga.

Instruktioner

• Klipp kartongen längs hela längden på ett hörn med box cutter. Öppna upp så den lägger platt på marken som ett stort ark av kartong.

• Rita ut formen på fjärilsvingar på kartong med en blyertspenna. När du är nöjd med formen på din fjärilsvingar, Använd brytknivar för att klippa ut formen. Det bör vara i ett stort stycke med vingar ansluten.

• Täcker hela framsidan och tillbaka ytan på dina utstansade kartong fjäril vingar med silvertejp. Detta är att hjälpa vingarna vara robustare och mer hållbara.

• Fastställa tyget ut på en plan yta med den högra sidan. Fastställa kartong vingarna på tyget. Använda tyget märkning penna för att spåra hela dispositionen av kartong vingarna på tyget.

• Lägg till en extra tum till skissera av vingarna på tyget för materialet att hänga över kanten på papp, och markera med tyg pennan. Klipp ut tyget på denna nya linje. Upprepa steg 4 och 5. Nu ska två bitar av tyg som är något större än kartong vingarna.

• Täck en plan yta med tidningen som är större än vingarna. Detta är att undvika att få sprejlim på din yta. Lägg ut en av utstansade tyg vingarna på en annan plan yta med den högra sidan. Du vanligt, bakre sidan av materialet vänd uppåt. Lägg papp vingarna på tidningarna. Spraya med tyg sprejlim tills ena sidan av kartong vingarna är helt täckt.

• Plocka upp kartong vingarna, vända dem över så den självhäftande sidan pekar nedåt och centrerar dem på tyg vingarna. Tryck ner hela kartong vingarna att säkerställa ett bra band mellan kartong vingarna och tyget. När du är klar bör du se 1 tum av fel sida av tyget runt kanten av kartong vingarna.

• Kasta ut tidningen du använt tidigare. Lägg ut mer tidningen och flytta kartong vingarna med tyget bifogas en sida på tidningen. Den kartong sidan av vingarna ska vara upp med tyget på tidningen. Fastställa den återstående tygstycke på en plan yta med den högra sidan. Slätten, baksidan av tyget ska vara vänd uppåt.

• Spraya kartong vingarna och den extra tum av tyg kikar längs kanten av papp med spray limmet. Spray tills limmet helt täcker den kartong och tyg visar i kanterna.

• Plocka upp kartong vingarna, vänd dem så den tyg sidan är upp. Placera dem direkt över den resterande bit tyg. Med kanterna på tyget uppradade, placera kartong vingarna ner på tyget trycka över för att säkerställa ett bra band mellan tyget och kartong. Båda sidor av papp är nu täckt av tyg.

• Ge gott om tid för limmet torka per tillverkning instruktionerna. Om du ska försköna vingar, gör så när de är torra.

• Gör en fold linje ner centrum, mellan vingarna, med baksidan av smörkniv. Försiktigt luckan vingarna längs denna linje.

• Skär två bitar av menyfliksområdet, varje 3 fot i längd. Fastställa tyg vingarna med den vikta sidan på en plan yta. Fastställ centrum av båda bitar av band och placera band centrum längs åsen av vingar gånger, ungefär en tredjedel av vägen ner från toppen av vingarna. Häfta band till vingarna.

• Plocka upp vingarna för att placera dem på personens rygg. Knyt band runt axlarna.