mynewspapers.net

Hur man gör Finger Armor spikar

Hur man gör Finger Armor spikar


En Fingerring pansar är en typ av smycken. Dessa ringar påminner rustning för händer om medeltida plattan mail, men de är oftast avsedda att endast omfatta ett finger och fungera som dekoration snarare än faktiska finger skydd. Eftersom syftet med en Fingerring pansar är att vara ovanligt, finner du det önskvärt att lägga till element till denna typ av ringen för att anpassa utseendet. Spikes är ganska lätt att uppnå och lägga till ett farligt utseende.

Instruktioner

• Placera fingret pansar på ett papper och rita ett mönster för spikar. Spikar kan vara valfri storlek.

• Klipp ut mönstret med sax och hålla botten av varje spike upp till sin plats på ringen för att säkerställa att vinklarna är korrekta. Justera mönstret om det behövs.

• Sätta mönstret på en bit av craft plåt och spåra det på metallen med en penna.

• Klipp ut bitarna. Plåt avsedd för bearbetning av är extremt tunna, och du bör inte ha problem med att skära ut bitar med en vass sax. Ett par tenn snips gör ett bra alternativ om du har problem eller om du väljer att använda en tjockare blad av metall för hållbarhet. Tenn snips är farligare än sax, dock.

• Hålla bitarna försiktigt med en tång och sand skarpa kanter med sandpapper. Skarpa kanter är farliga, och du kan skada dig själv eller andra genom att lägga till vassa Taggar. Om spikar är små, kan du finna det lättare att använda en smärgel styrelse i stället för sandpapper.

• Dekorera spikar, om så önskas. Du kan använda ett verktyg som en spik eller kulspetspenna skapa upphöjd mönster, eller kan du måla spikar; Vissa färger kommer att kräva en sealer. Du kan också limma på ädelstenar med två delar epoxi.

• Blanda några två delar epoxi med en tandpetare på en bit papper, kartong eller annan disponibel yta. Du måste ha exakt samma mängd varje den epoxi två delar. Sprida en liten mängd epoxiblandning på basen av varje spik med hjälp av tandpetare och limma den mot finger rustning. Du kan behöva använda ett objekt för att stötta spikar medan epoxin härdar.