mynewspapers.net

Hur man gör fikonkaktus Juice

Hur man gör fikonkaktus Juice


Fikonkaktus kaktus har stor spridning i hela USA, och dess användning som ett livsmedel blivit mer populär. Cactus kuddar och frukten har utmärkt näringsvärde, och båda är bra för styrning blood sugar. Denna artikel talar om hur du använder frukterna för att göra juice som kan användas till livsmedel, marinera kött för grillen och används som en blandning för drycker.

Instruktioner

• Frukterna mognar i slutet av sommaren in tidigt falla, beroende på var du bor. I den heta öknen sydväst är mitten av augusti när folk börjar plocka frukterna. De är mogna när de är röda eller lila, beroende på sort. Leta upp en källa av fikonkaktus frukt nära dig att plocka själv. Det kan vara så nära som din bakgård, eller det kan vara på ett avlägset berg.

• Sätta på dina läderhandskar och använda Tänger för att ta frukterna av kaktus kuddar. Var försiktig. Alla fikonkaktus kaktusar har långa nålar, och frukterna har lite luddiga nålar på dem som ser ofarlig, men är lika smärtsamt att få i huden som de långa ryggar är.

• Ta tag i frukten försiktigt med hjälp av tången. Frukterna är förvånansvärt full med vatten och är lätt att blåmärke, orsakar huden att bryta. Lägg frukten i hinken. Skörda tillräckligt för att göra så mycket juice som du vill. Eftersom de är en säsongsbetonad frukt, kanske du vill plocka mer än du tror att du ska använda omedelbart och sätta några i frysen för att använda under hela året.

• Bearbeta frukten så fort du kan efter plockning för att du få mest smak och näring från den. Om du inte kan göra det den dagen, kylskåp det över natten.

• Skölj bort frukten. Det enklaste sättet att bli av med de elaka klistermärken och fuzz är att bränna dem bort. Antingen använda en gasspis eller någon form av gasbrännare och hålla dem över eld och bränna dem bort. Saknar en direkt låga, kan du lägga dem på din grill med glödande kol under bli av klistermärken. Rulla runt dem så att de är alla borta från sidorna och topp.

• Släpp rengjorda frukterna i en gryta och tillsätt cirka en till två koppar vatten för att få dem matlagning. Små partier kräver mindre vatten. Täcker pannan och slå på värmen till medium låg och vänta tills frukterna är lätt hål med en gaffel. Detta tar ungefär en halvtimme.

• När de är mjuka, som försöker tvinga så mycket saft ur de kokta frukterna som du kan ta potatis POTATISSTÖT.

• Sätta ost trasa i ett durkslag och dumpa fikonkaktus mäsken i det över en stor skål. Låt frukten rinna tills massan är cool nog att hantera med händerna. Don latex handskar och börja klämma återstående saften från fruktköttet.

• Vid denna punkt, din juice är redo för konsumerar eller frysning. Prova att sätta extra juice i burkar för frys eller tunga plastpåsar. Om du vill använda det direkt, lägga den i en tillbringare och kyla i kylskåp. Beroende på programmet, kan du lägga till lite socker för att framhäva smaken och sockra det upp lite.