mynewspapers.net

Hur man gör Faux väggen är klar

Hur man gör Faux väggen är klar


Du kan ha mycket roligt att skapa texturerat faux väggen är klar med hjälp av gips och några kreativa träffar som fern löv, Målarredskap, snäckskal och allt annat du kan tänka dig. Med hjälp av gips beläggning över ditt gips, kan du förvandla ditt hem till en gammaldags italiensk lera huset eller lägga subtila textur till dina väggar. Du kan också gå med en slät sten finish som en faux marmor. Faux marmor kan göra dina väggar ser ut som de kostar en miljon dollar att bygga. Resultatet beror på vad idéer du har i åtanke.

Instruktioner

• Ta bort alla gamla tapeter från dina väggar. Våta tapeten med varmt vatten från en sprayflaska och sedan skrapa papperet av väggen med en tapet skrapa. Om dina väggar saknar tapeter, slipa den gamla färgen med ett 600-grit putsblock att prep yta för gips.

• Blanda en 5-gallon hink med gips och tillämpa ¼-tums beläggning av gips på ytan av väggen. Om du planerar att göra en tegel mönster, tillämpa gips något tjockare. Vänta cirka 20 minuter innan vi går vidare. Detta ger gips länge att tjockna upp och hålla fast vid väggen.

• Tillämpa konsistens på väggen. En metod är att textur hela väggen genom att rulla en lamm 's ull färg roller över ytan på gips lätt. Detta ger väggen en sten struktur. Eller tryck på en fern leaf i gips. När du tar bort den, behåller gips avtryck av blad. Du kan göra samma sak med en snäcka eller andra objekt. En annan metod är att skapa en tegel mönster på väggen med spetsen på en smörkniv eller trähandtag, efter du textur väggen med paint rullen. Konsistens på väggen med något du önskar. När du ansöker textur, vänta minst 48 timmar för gips till helt torr.

• Måla ytan med en platt eller semi latexfärg. Till exempel, om du gick med en tegel mönster, måla väggen ett brunaktigt röd och sedan måla tegel konturerna med en sand färg. Detta kommer att simulera en röd tegelvägg.

• Förbered väggen ytbehandlar fyllning i sprickor eller bucklor i väggen med gips. Efter att gips tid att torka, slipa väggen med en 600-grit Slipkloss att jämna ut ytan. När du skapar en faux sten ser ut som marmor, måste du starta med en plan yta. Eventuella brister kommer att förstöra utseendet på finish.

• Avsnitt väggen i 6-fots fyrkanter med ett måttband och penna. När du målar väggen, ändra riktning du tillämpar färg i varje ruta. Till exempel måla från vänster till höger med det första torget och sedan måla upp och ner på torget intill. Alternativa denna process för varje ruta. Detta ger illusionen att varje ruta är ett separat sten block.

• Tillämpa vit och grå latexfärg i diagonal vågiga randmönster i det första torget och sedan blanda två färger tillsammans med en torr pensel. Gör resultatet ett flammigt mönster i grått och vitt med några överlappande blandningar. Om du vill ha en mörk sten, ersätta latexfärg med gul ockra och brun latexfärg. Tillåta tillräcklig torktid innan vi går vidare.

• Blanda latexfärg med en tydlig glasning förening. Blanda en del färg med fyra delar glasyr. Streak färgen på i streck och punkter med en pensel i ett slumpmässigt mönster att lägga till ytterligare struktur.

• Lägga till en del färg i fyra delar akryllack eller uretan lack och pälsen på väggen. Akryllack kommer att ge en högre glans med starkare skydd. Uretan lack ger ett mjölkaktigt utseende men något mindre skydd. Dock kommer både lägga sten utseende av faux finish.