mynewspapers.net

Hur man gör Faux sjöstjärna

Hur man gör Faux sjöstjärna


Det är enkelt att skapa nästan alla critter helt enkelt genom att bilda det. Gjuta material såsom själv hårdna lera kan du skapa skulpturer som är anpassade till din önskan. Ju enklare form, desto mindre tid krävs för att bilda det. Ett bra första val att komma igång är en sjöstjärna. Målet är att det ser realistiska så att människor måste ta en andra titt innan du inser att det är en faux sjöstjärna.

Instruktioner

• Titta på ett antal bilder som visar sjöstjärnor och välj en som du gillar mest. Placera bilden nära dig så att du kan titta på det ofta medan du arbetar. Knåda leran några gånger att ge det en bra konsistens. Kavla leran i en boll med händerna. Försök att göra det perfekt runda.

• Placera bollen i trä styrelsen och platta till den lite för att skydda det på plats. Använda rullen för att kavla leran från centrum ut mot kanten. Hålla centrum lite tjockare som kanten. Hålla rullande tills du har rätt tjocklek för sjöstjärnor. Markera tips av fem armar och var de är placerade runt centrum med verktyget nål. Beskriva formen på varje arm.

• Klipp ut avsnitten mellan armarna med en kniv. Se bilderna för att få rätt längd och bredd av vapen. Fortsätt tills alla sektioner skärs från armarna.

• Mjuka upp kanterna längs snitt med en fuktig svamp. Gnugga svampen längs med varje arm mot spetsen. Gör detta på båda topp sidor för varje arm tills det ser ut som den äkta varan. Lägg till kurvor i armarna så att det ser levande. Använda kniven för att göra en liten skåra under armarna att lägga realism.

• Lägga till några textur och konturer i sjöstjärnor att slutföra den. Låt det torka i dagen tills hårt.

• Måla sjöstjärnor i lager. Måla en bas färg, såsom mörkröda, och lägga till fler färger som du ser dem i bilder. Måla de spräckliga färgmönster med en liten stencil borste. Hålla med uppgifter tills du är övertygade om det kommer att göra folk undrar om det är riktiga när de ser det för första gången.