mynewspapers.net

Hur man gör fattigdom historia handled band

Hur man gör fattigdom historia handled band


Det vita handled bandet bärs som en internationell symbol som betecknar en global vädjan för att sätta stopp för dåliga ekonomiska förhållanden, utvecklat av globala samtal till åtgärder mot fattigdom, världens största organisation syftar till att utrota fattigdomen. 2005, var vita band utslitna av åtta miljoner människor i Storbritannien att visa engagemang för rörelsen, enligt hemsida förpassa fattigdomen till historien. Aktivister bildade människors vita band på utsedda White Band dagar, täcke hela städer i vita band att visa sitt stöd. Att göra din egen vit handled band är en enkel uppgift som kräver endast några ingredienser.

Instruktioner

• Mät din handled att avgöra hur länge armband behöver vara. Om du vill göra ett pannband, mäta bredden på huvudet.

• Skär materialet i den längd du kommer att använda, lämna en ytterligare 3 inches av tyg om du kommer att binda materialet istället för att limma eller tejpa det.

• Skriva ett meddelande för att avsluta fattigdom på duk eller papper. En idé för ett meddelande är, "Hjälpa förpassa fattigdomen till historien." En annan idé är "Utplåna fattigdom." Meddelandet du inskriva är upp till dig, så välj något som förmedlar din önskan att hjälpa slutet fattigdom.

• Placera tyget bandet runt handleden eller huvud och knyt ändarna tillsammans; skära av ytterligare material. Limma ändarna av papper eller kartong armband tillsammans och glida över handleden eller huvudet.

• Använda vitt band att göra en snabb vita band. Använd ett band som är 1 tum tjock. Mät längd och skär. Skriv ditt meddelande och knyta den runt handleden eller huvudet.