mynewspapers.net

Hur man gör Fake blod ser riktigt

Hur man gör Fake blod ser riktigt


Det finns en många online recept för att göra falska blod, mest passande någon budget, med ingredienser som är lätt tillgängliga i ditt köksskåp. Du kan göra hinkar med falska blod hemma, oavsett om det gäller en Halloween tävling, en chockerande upptåg, eller till stöd i specialeffekter för en film eller spela. Den verkliga utmaningen i att göra sentimental, röd ämnet är att veta vad det tar för att göra falska blod realistiskt.

Instruktioner

• Låg tidningen på din arbetsytan för att undvika fläckar din arbetsyta.

• Lägg till 1/4 kopp vatten och 1/4 kopp majsstärkelse i majssirap till en stor skål. Rör om tills väl blandat. Det bör inte vara för lös, för tjock eller alltför öppet för falska blod se verkliga. Doppa penseln i blandningen och sandskädda droppar på sidan av skålen att testa dess konsekvens. Tillsätt majsstärkelse eller vatten (1/4 tesked i taget) till blandningen tills önskad konsistens uppnås.

• Lägga till två teskedar av röda och blå karamellfärg och en droppe Grön mat färg majssirap blandningen. Rör om tills ingår. Fortsätt att lägga till en droppe blått färgämne tills önskad blod färg uppnås. Poängen är att göra falska blod i samma nyans som blod, som är blå under mikroskopet och ganska mörkt röd till brun när de utsätts för syre.

• Doppa din pensel i det falska blodet och sveper snabbt din handled för att göra blod splatter mönster på din kostym, sår eller i områden som är mest sannolikt att ha blod. Du kan också doppa din pensel i falska blod och måla direkt på en protes latex sår. Inte mätta eller över gäller blod i ett enda område. Det är lika viktigt med tanke på var och hur man ansöker ditt falska blod som för att göra realistiska falska blod.