mynewspapers.net

Hur man gör fågeln ornament

Hur man gör fågeln ornament


Fågelvänner uppskatta Handgjorda prydnadsföremål formad som fåglar. Mjuk filt ornament är färgglada tillägg till en julgran, krans eller säsongsbetonade visar. Dove ornament ger en romantisk touch till en bridal duschar eller Bröllopspresenter. Justera mönstret för att göra fåglarna i den storlek som krävs för varje projekt. Detaljerad målning lägger till textur för en mer realistisk fågel. För en mer nyckfull version av en fågel prydnad används färgade broderi floss och filtar.

Instruktioner

• Välja en linje ritning eller färgad bild av vilken typ av fågel behövs för prydnad. Göra en kopia av bilden, minska eller öka storleken om det behövs. Skära ut bilden och spåra sin form på en bit kartong om du planerar att göra flera prydnadsföremål.

• Studera färgerna på fågeln. Välj filt som matchar den huvudsakliga färgen på fågelns kropp. Välj ljusa färger som lavendel, himlen är blå eller rosa för en nyckfull eller fantasy projektet bird.

• Använda en filtpenna markör, spåra mönster på bit av filt, lägga till en 1/4-tums sömsmån. Vänd på mönstret och spåra det igen för att skapa den andra sidan av prydnad.

• Skär ut bitar och pin dem tillsammans, fel sida ut.

• Sy två stycken tillsammans, fel sidor ut. Med hjälp av matchande tråd färger, hand-sy bitar tillsammans 1/4 tum från kanterna. Använda en symaskin för att göra en fågel som är mer än 5 inches lång när det finns ett behov av att snabbt slutföra projektet. Alternativt kan du hand-sy prydnad bitar tillsammans med räta ut med langettstygn.

• Vrid till prydnad höger. Infoga en trä spett eller stickning nål i öppningen du kvar i din sömnad och trycker försiktigt trasan i form.

• Dra bort små bitar av fiberfill fyllning och driva dem i öppningen. Peta fyllningen in i minsta platser i svansen och näbb med spett eller stickning nål. Hand-sy öppningen stängd, med små stygn.

• Måla funktioner på fågel prydnad med akrylfärg. Använda en färg bild på fågeln som en guide för skuggning och markeringar. Du kan brodera detaljer på svansen och ansikte.

• Trä en stor-eye nål med broderi floss. Sätt in nålen bak i nacken eller mitten av baksidan område av fågel prydnad. Dra tråden och knyt en knut för att skapa en hängande slinga.