mynewspapers.net

Hur man gör extra pärla halsbandLägga till en pärla halsband är utformade så att du kan lägga till eller ta bort pärlor som du önskar. Denna typ av halsband är idealiskt när värdet av kornet är så hög att du måste köpa varje granulum separat. Det är också ekonomiskt eftersom istället för att köpa flera halsband, kan du ändra pärlor på kedja som passar din outfit. Processen att göra en add-a-pärla halsband är relativt enkelt och du behöver inte några verktyg.

Instruktioner

• Ordna dina pärlor i den ordning som du vill koppla dem. Till exempel om pärlorna är graderad storlekar, kan du placera den största pärlan i mitten och andra pärlor på vardera sidan i successivt mindre storlekar.

• Ångra spännet på halsbandet. Ena sidan av spännet på en add-a-pärla kedja är raka och smala nog att passera genom hålen i de flesta pärlor.

• String pärlorna i den ordning som du har ordnat dem. Passera långt och smala hälften av spännet genom hålet för varje pärla att sträng det.

• Stäng spännet när du har uppträdda pärlor för alla. Du kanske vill bära det först för att se till att du är nöjd med designen. Om inte, ta bort pärlorna och restring dem i ditt val.