mynewspapers.net

Hur man gör ett tyg skära bord med en skärande guide

Hur man gör ett tyg skära bord med en skärande guide


Klippa är avgörande för framgångsrik sömnad, och det är nästan omöjligt att skära med någon precision utan ordentlig ytan. Genom att göra din egen styckning tabellen kan du lägga ut tyget till dess fulla bredd. En skärande matta ger dig de exakta mått till hands. Tillsammans, gör sömnad enklare och mindre tidskrävande. Genom att göra båda delar bärbara, innebär det att oavsett hur liten din utrymme, kan du ha rätt verktyg redo när du är.

Instruktioner

• Tryck två spelbord tillsammans för att bilda basen i tabellen skärning. Eftersom du kommer att stå medan du arbetar, bör höjden 30 till 40 inches, beroende på dina behov. När du bestämmer dig för vilken höjd fungerar bäst för dig, använda säng sättsteg, industriella stora mat burkar eller små block av trä för att justera höjden på borden till din komfort. Du kan använda tejp för att fästa spelbord tillsammans för extra stabilitet.

• Skapa upp för kortspelsbord med 1/4-tum hård board. Har den brädgård skär skivor så att de kan vara gångjärn tillsammans för att bilda en 72-tum yta. Täck dem med tyg lim och sedan limma tyg över hela 72-tum ytan. Upprepa på baksidan. Detta kommer att "Gångjärn" styrelser tillsammans, så att du kan vika upp dem om det behövs.

• Köpa cork presenningen från en stor järnhandel. Har det skär för att passa din skära bord. Lägger ut på din skära bord, och med en yardstick och permanenta märkpenna, rita lodräta och vågräta linjer över den. Med hjälp av olika färg pennor, skapa en yardstick längs varje sida, genom att markera 1/4 inches i rött, 1/2 inches i grönt och det full inches i svart. Som gör att du kan kan kontrollera mätningar i korthet, oavsett vilket sätt du står inför.