mynewspapers.net

Hur man gör ett trägolv nödställda

Hur man gör ett trägolv nödställda


Äldre hus komma brukar komplett med gamla golv som har en sliten, nödställda avsluta. Nyare hem, men kräver ett visst mått av kreativitet och innovation att efterlikna utseendet på slitna och nödställda golv vardagsmat i äldre, vintage hem. Utan att ändra färg eller fläckar av ett trägolv, kan du plåga och ålder trä för att ge det en anpassad, nödställda och äldre look.

Instruktioner

• Hammare inbuktningar i yta av trä golv. Använda båda klo slutet av hammaren samt huvudet portion av hammaren. Använd en slumpmässig metod när golvet med hammaren. Variera mängden tryck och rotera platsen för hammaren för att skapa ett slumpmässigt utseende.

• Pund några naglar på slumpmässiga vinklar mot kärnan i trä med hammaren. Placera en spik platt mot trä och pund med hammaren. Detta kommer att lämna ett intryck av nageln mot träet.

• Göra urgröpningar och markerar med en skruvmejsel. Hit skruvmejsel med hammaren i slumpmässiga intervall runt ytan av trä ordet för att skapa en bedrövad utseende.

• Ta flera länkar för tung kedja länk och tryck på ytan av trä för att skapa indrag och märken på trä. Använd en slumpmässig metod; variera mängden tryck som du använder när du slår trä.

• Fylla tomma konservburkar med varmt vatten och placera i slumpmässiga ställen runt trä golvet att skapa vattenfläckar. Variera storleken på burkar för maximal effekt.

• Doppa en gammal tandborste i vissa svart färg och skapa en splatter effekt på trä. Dra tillbaka borsten på tandborsten med tummen och låt färgen att splatter på träets yta. Det gör i slumpmässiga områden på trä golvet för att skapa visuella intresse.