mynewspapers.net

Hur man gör ett torkskåp för screentryck

Hur man gör ett torkskåp för screentryck


Avskärma som skrivar ut, är även kallad silk-screening, en av de äldsta metoderna för grafik fortfarande används idag. Genom att tvinga bläck genom en delvis blockerade mesh skärmen på papper eller en annan substrat liggande nedanför, kan skrivaren snabbt producera multipler av samma design eller bild. Idag, används screentryck primärt för kläddesign, särskilt i producerar egna T-shirts. Det är också anställd art print att göra, där konstnären konstruerar en utskrift och skapar en serie av identiska utskrifter. När bläcket tillämpas för dessa utskrifter, behöver de en säker plats att torka.

Instruktioner

• Skär 2-av-2 i fyra bit. Två segment bör mäta 20 inches och de andra två bör mäta 18 inches.

• Skapa en fyrkantig ram från två av två segment. Ramen måste vara tillräckligt starka för att hålla den spända mesh, så Använd både lim och naglar på lederna.

• Sträcka armeringsnät över den fyrkantig ram och häfta det på plats.

• Stapla flera skärmar separera dem med fyra två-tums fyrkantiga träklossar, en placerade i hörnen av varje skärm. Skära blocken från resterande trä som används för ramen.

• Hänga plast från varje sida av skärmar och häfta det på plats på toppen, så att plasten hänga ner. Detta gör att du kan komma åt torkställningar för att placera och ta bort utskrifter, samtidigt hålla damm och smuts från att nå teckningen.