mynewspapers.net

Hur man gör ett snitt på Photoshop Elements

Hur man gör ett snitt på Photoshop Elements


Photoshop Elements är konsumenten nivå version av Adobes flaggskepp, Photoshop. Även element inte har alla funktioner i sin storebror, är det fortfarande ett kraftfullt och användbart program som kan möta de flesta av dina behov. Som Photoshop används det främst för att redigera bilder. En sak som du gör med hjälp av Photoshop Elements för är att skapa utklipp från flera bilder så du kan sedan sätta ihop dem till ett collage bild. Processen för att göra detta i Elements är annorlunda än i Photoshop, men det är fortfarande ganska enkelt.

Instruktioner

• Läsa in bilden som du vill göra ett utklipp från din dator genom att överföra det från en digital källa eller genom att skanna det i.

• Öppna Photoshop Elements. Välj "Fil" menyn och välj "Öppna". I dialogen som visas, leta upp filen du laddade och öppna den.

• Välj verktyget "Snabbval" i verktygsfältet och klicka på det område du vill klippa ut. Hålla att markera mer tills du valt allt du vill. Om du väljer för mycket, kan du ändra verktyget till "Subtrahera" och ta bort det avsnittet.

• Välj "Redigera" menyn och välja "Kopia". Du kan nu klistra in detta i ett annat öppet dokument.