mynewspapers.net

Hur man gör ett skrivbord ur ett skåpNär du behöver ett skrivbord och köpa en ny passar inte budgeten, skapa din egen med en befintliga skåp. Skrivbord konstruktion omfattar skåp för arkivering och lagring av andra artiklar med anknytning till syftet med skrivbordet. Eftersom skrivbord är normalt 30 inches tall, är fåfänga Skåp och några arkivskåp perfekt för att bygga skrivbord. Mest gör det själv villaägare kommer inte hitta detta projekt svårt, men en resa till den lokala möbelaffären se byggandet av olika typer av skrivbord inte kunde skada.

Instruktioner

• Placera 21 x 60 x ¾-inch plywood på ett arbetsbord. Ta bort drawer(s) från fåfänga Skåp och vända den upp och ner. Ställa in skåpet på ena änden av plywood i rak linje den med 21-tums kanten. Fäst den plywood med 1¼-tums eller skruvar.

• Mät från den andra änden av plywood och göra en markering på 2 inches. Sätta vinkelhake på Markera och dra en linje över 21-tums bredd av plywood.

• Applicera lim till en kant på bit av 2 x 2 x 18-tums timmer. Placera den på sidan av den linje som är med eggen som den drogs. Säkra 2 x 2 till plywood med 1¾-tums eller skruvar. Rensa upp överflödigt lim omedelbart med en fuktig trasa.

• Stå nästa, stycke 21 x 30 x ¾-inch plywood mot 2 x 2 x 21-tums timmer. Säkra den genom 2 x 2 timmer med 1¾-tums eller skruvar. Vänd skrivbordet så att framsidan av skrivbordet är vänd nedåt.

• Kör en sträng av limmet på ¾-tums kanterna på skrivbordet. Placera 58¾ x 28 x ¼-tums plywood på skrivbordet; Justera den med upp på skrivbordet och skåpet. Fäst den till slutet med skåpet på den första med 4-penny box spikarna och sedan resten av skrivbordet.

• Vänd skrivbordet så att framsidan är vänd uppåt. Tillämpa lim på framkanten av toppen och säkert stycke 1 x 2 x 60-tums virke till det med 6-penny avsluta naglar.

• Mått och skär fanér kant band 1 tum längre än var och en av de återstående sidorna i toppen. Installera fanér bitar i taget med ett varmt strykjärn. Slipa dem efter installationen.