mynewspapers.net

Hur man gör ett skelett systemKroppen består av många olika delar, och ingenting illustrerar att mer än 206-del skelettet. Studera skelettet hjälper små barn lära sig både om kroppen och om hur saker kan arbeta tillsammans för att uppnå många olika saker. En praktisk verksamhet som att göra ett skelett av papper kan eleverna se hur benen arbeta tillsammans för att göra kroppen flytta.

Instruktioner

• Skriva ut kopior av en omärkt skelettet utstansade sida. Dessa kan hittas online och dataöverföring gratis eller köpas från pedagogiska webbplatser för små avgifter. Se till att sidorna är tillräckligt stora för studenterna att märka dem lätt. Diskutera med eleverna namnen på varje ben eller uppsättning av ben som arbetar tillsammans som de tre ben av arm eller ben i handen.

• Märk ben. Har eleverna identifiera varje ben eller ben grupper som skallar eller revbenen. Medan eleverna gör detta, förklara för dem hur benen fungerar som verktyg för att göra rörelser. Har eleverna flytta sina egna armar och ben att illustrera. Förklara hur ben hjälpa till att stödja kroppen och andra funktioner.

• Klipp ut bitarna. Se till att små barn hantera saxen säkert, har dem klippa ut olika ben och ordna dem på bordet så att de bildar ett mänskligt skelett.

• Skruva fast benen. Har eleverna stansa hål i varje ben eller ben system och fäst med metall papper fästanordningar. När hela systemet har satts ihop, har eleverna flytta sina egna armar och ben igen, sedan flytta de på skelettet. Be eleverna olika frågor om hur och varför skelettet eller ben flytta sättet de gör.