mynewspapers.net

Hur man gör ett skelett av papper Mache

Hur man gör ett skelett av papper Mache


Papper Mache är en populär skulptural tradition i många kulturer. Det är en teknik som utförs av både nybörjare och professionella konstnären både. Papper mache använder vanliga material för att skapa känslig och temporal konstverk. Så skört är exteriör papper huden av konstverk som det kräver en fast armatur (ram)--som kan göras av trä, tråd, duct tape och ballonger--att ge stöd medan det torkar. Du kan använda papper mache skapa helgdekorationer, till exempel skelett för Halloween och dag av döda firandet.

Instruktioner

• Använd tång för att räta ut både tråd galgar. Skapa en "V" form med en av galgar. Bifoga det till de andra uträtat klädhängare i centrum med maskeringstejp. Använd fortfarande raka galgen för att göra skelettet armar. Bygga upp benen med hjälp av "V" formade hängare.

• Böj två piprensare på mitten så att de bildar ett "V" form. Med maskeringstejp bifoga dessa två piprensare tillsammans på deras krökning. Klipp ut en tredje piprensare på mitten med sax och koppla till de andra med tejp. Bifoga hela piprensare skapandet till ena änden av klädhängare. Upprepa processen för de andra tre klädhängare syften att skapa strukturer för skelettet händer och fötter.

• Blåsa upp ballongen till den storlek som önskas för skelettet skalle. Knyta ballongen ut och Använd maskeringstejp för att fästa det till rak tråd på samma centrala punkt som "V" formade tråd.

• Riv remsor av tidningen och vira dem runt trådarna tills du uppnår önskad huvuddelen--ca 1/2 tum till 1 tum i diameter--för skelettet armar och ben. Täck helt med ett yttre lager av maskeringstejp svept en gång, att se till att papperet är ordentligt fastsatt till tråd.

• Sprida sig ut de bifogade piprensare så de liknar placering av fingrar och tår. Upprepa papper omslag och maskeringstejp processen som beskrivs i steg 4 med en piprensare.

• Skapa fler band av tidningen. Fortsätta slita tidningen i strimlor tills din hög med strimlad papper är minst dubbelt så stor som skelett ramen.

• Använd en mätglaset för att mäta ut två och en halv koppar mjöl och tre koppar vatten. Häll i en bunke. Rör om tills kombineras.

• Med hjälp av en remsa av tidningen i taget, doppa i mjöl och vatten blandningen och jämna till ditt skelett armatur. Upprepa denna process tills hela wire frame är täckt i flera lager.

• Hitta en varm torr plats att ställa in i skelettet. Låt det torka över natten eller förrän det finns ingen fukt på ytan.

• Använda färg för att lägga till dekorativa detaljer när ditt skelett är helt torr. Pensla på ett underlack för svart för att dölja tidningspapper. Vänta tills basen pälsen torkar. Doppa dina penseln i vit färg och lägga till detaljer som revben, beväpnar ben och ben ben, samt tänder och ögon sockets.