mynewspapers.net

Hur man gör ett Silver armband

Hur man gör ett Silver armband


Halsband är en vanlig form av smycken i många kulturer och de kommer i olika storlekar, stilar och former. Bangles kan göras från en mängd olika material, såsom glas, koppar, brons, guld och silver. Silver armband finns ofta i två olika typer. Den första typen är en grundläggande fast cirkulär armring utan en spak eller krok för öppning och stängning, medan den andra typen har krokar eller påtryckningsmedel för att öppna och stänga armband. Bangles är lätta att göra och med rätt verktyg, de kan även göras hemma.

Instruktioner

• Mät din handled eller handleden på den person som kommer att bära armring. Linda måttbandet runt handleden och anteckna mätning, lägga 1-2 inches så armring kan bekvämt passa på handleden.

• Skär silvertråd med en tråd fräs enligt handleden mätning. Använda en nål näsa fil eller en buffert för att göra de två ändarna av klippa kabeln smidig.

• Böj ena änden av kabeln med tång tills det skapar en smidig loop. Placera tråd mellan näsa tång och försiktigt böja. Ta bort kabeln från tången och justera öglan för att bilda ett "O" form. Detta kommer att bli en slinga för fångsten i andra änden av kabeln. Se till att den har ingen öppning och bildar en perfekt "O" form om möjligt. Storleken på slingan kommer att vara ca 1/3 tum.

• Böj i andra änden av kabeln med tång tills det gör en halvcirkel eller en hake som kan hakas på andra sidan av armring på "O"-formade slingan.

• Böj silvertråd i en cirkel formen med ett armband Dorn. Vira tråden runt armband Dornen och knacka på ändarna något med en hammare för att ange den runda formen på plats.

• Placera armring på handleden och fäst haken öglan för att säkra den.