mynewspapers.net

Hur man gör ett samtal men Visa en annan Caller ID-nummer på telefonen

Hur man gör ett samtal men Visa en annan Caller ID-nummer på telefonen


Kapning är branschen termen för att ringa men med ett annat nummer än den som du ringer från visas på mottagarens nummerpresentatör. Om det har lagliga användningsområden, är kapning används för att lura eller skada olagligt. En bill återinfördes till kongressen 2010 kallas sanningen i uppringnings-ID handling kan förbjuda kapning alla tillsammans.

Instruktioner

• Typ "spoofing" i en sökmotor på Internet. Detta visar flera spoofing företag som spolat kort och telefon Gangster. Välj en med en acceptabel hastighet kostnad som de alla verkar mestadels samma.

• Köp minuter eller krediter på webbplatsen du valt. De flesta av webbplatserna kan använda PayPal eller kreditkort. Var noga med att spara all information som ges till dig som en följd av transaktionen.

• Mata in den begärda informationen, inklusive telefonnummer, det nummer du ringer och det nummer som ska visas på nummerpresentatör, in i webbformuläret.

• Avsluta samtalet genom att slå numret som du fått efter inmatning av information. Leverantören kommer att be dig att ringa ett visst antal för att koppla samtalet. Beroende på leverantören väljer du några kan begära en pin-kod som skulle har genererats under inköp av minuter eller krediter.