mynewspapers.net

Hur man gör ett rymdskepp från lådor

Hur man gör ett rymdskepp från lådor


Spara kartonger för att göra hantverk för dina barn. Inte bara kommer insatserna att snäll mot jorden, men också budgeten. Pappkartonger kan bli något barn kan tänka på och för mindre än en affären leksak. Med hjälp av sin fantasi, kan de raket i rymden genom att omvandla en kartong till ett rymdskepp. Använda objekt från runt huset för att skapa en en-av-en-slag rymdskepp. Barnen har timmar av roligt eftersom de skapar äventyr i rymden.

Instruktioner

• Skär botten ur en av rutorna och ställ det åt sidan. Spåra en dörr på ena sidan av rutan också. Detta kommer att vara på framsidan av spaceshipen. Ta bort viftar från ena sidan av andra kartong. Om du har en lång låda, kan du ersätta det för två lådor.

• Tejpa ihop rutorna. Placera lådan med dörren på plats och placera den andra rutan ovanpå den. Tejpa rutorna där de möter. Kontrollera att sömmen är helt täckt.

• Täcker arbetsytan med tidningen. Placera rutorna på tidningen. Spray måla utsidan av rutorna med sprayfärg. Följ tillverkarens instruktioner för torktider. Om du inte vill vänta för färgen att torka kan du täcka rutorna med aluminiumfolie.

• Limma bultar och muttrar till utrymme fartyget. De kan ordna hur du vill. Låt barnet välja ut platserna och du kan fästa dem på plats. Den varmt lim är för varmt för barn att använda. Knappar kan ersätta muttrar och skruvar.

• Limma en craft boll till ena änden av varje piprensare. Limma den andra änden av piprensare till toppen av spaceshipen. Detta är antennen för rymdskeppet.

• Skär en 6-tums bit rep. Repet kommer att handtaget för dörren. Klipp ett litet hål i dörren där handtaget kommer att gå. Skjut den genom och knyt en knut i båda ändar.

• Använd skum bokstäver stava ut barnets namn eller ha honom plocka ut ett namn för rymdskeppet. Limma fast bokstäverna på plats.