mynewspapers.net

Hur man gör ett pussel bit krans

Hur man gör ett pussel bit krans


Pussel är bra för långa vinterkvällar när vädret är kallt, elden är varm och familjen är alla tillsammans. När du har slutfört ett pussel, går dock mycket av roligt ur den. Du kanske har några favoriter som du njuta av att sätta ihop om och om igen, tenderar de flesta pussel att samla damm på hyllan när de har samlats, beundrad och sedan lägga undan. Du kan återvinna dessa trötta gamla pussel med dem för att göra smart, listig kransar som kan användas vid jultiden eller året runt. Detta snabb projekt är ett bra sätt att spendera tid med dina barn samtidigt som ett hushåll prydnad som du kan njuta.

Instruktioner

• Skär en stor cirkel av kartongen. Detta kommer att vara stöd för din krans, så se till att det är så stor som du vill ha din krans att vara.

• Skär en mindre cirkel ur mitten av större kartong cirkeln. Se till att du lämnar tillräckligt kartong för att limma pusselbitarna på. Om du vill ha en bred krans, sedan skära en mycket liten krets utanför centrum, men om du vill ha en smal en, skär en större cirkel.

• Använd hantverk limmet för att fästa pusselbitar till kartong cirklar. Du kan lägga dem sida vid sida eller överlappa dem. En krans av överlappande bitar kommer att ha mer dimension än en helt platt. Hålla limma på bitar tills hela kartong cirkeln är täckt.

• Måla mönster på pusselbitarna med hjälp av limmet och pensel. Du kanske vill täcka hela kransen med ett tunt lager lim eller kan du göra virvlar, geometriska former eller ens stava ut "Happy Holidays."

• Strö glitter över hela kransen. Det kommer att hålla sig till de områden som har lim mönster på dem men kan skakas av resten av kransen.

• Limma big band rosett på kransen. Du kan placera den var du vill. Många föredrar upp så att det visas att fören håller kransen på väggen.

• Dekorera kransen med små fartyg pom-poms. Detta kommer att lägga till mer djup till din skapelse och härma den effekt som bär har i festlig fir wreathes. När din krans är torr, kan du hänga den på väggen, på dörren eller ge den till en vän eller släkting som speciella hemlagad gåva.