mynewspapers.net

Hur man gör ett projekt med en ljus krets

Hur man gör ett projekt med en ljus krets


Att göra en enkel ljus krets, med objekt som du förmodligen har runt ditt hem, är ett stort projekt att få dina barn att göra när de visar tecken på tristess. Det är konstruktivt, pedagogiska och barnen få ett slutresultat från deras arbete. Det bästa sättet är att dra en snabb kopplingsschema som de enkelt kan följa för projektet. Om du får alla saker som behövs på ett bord, kan de använda i diagrammet för att slutföra ljus kretsen.

Instruktioner

• Rita en glödlampa på ett papper med en blå färgad penna. Du behöver inte vara bra på ritning för att göra detta projekt, så länge som ritningarna har vissa likheter med de faktiska artiklarna. Skriv ordet "Light" under ritningen för klarhet. På ena sidan av basen av dra av glödlampan skriva "+" och på den andra sida skriva "-." De två terminalförbindelser visas på en glödlampa.

• Rita formen på ett batteri någon annanstans på papperet med en blå penna. Rita en något förhöjd del på ritningen, samma som på ett AA-batteri. Skriva "+" bredvid den och längst ner på ritningen skriva "-." Skriva "Batteri" enligt ritningen.

• Rita en switch centralt mellan ritningen av glödlampan och batteriet. Skriv "Switch" bredvid den och sedan skriva "I" på toppen av teckning och "Out" på botten.

• Använda en röd penna och rita linje mellan "+" på batteriet och den "In" på strömbrytaren. Dra en annan röd linje från "Ut" på switchen till "+" på glödlampan.

• Rita en svart kontinuerlig linje från den "-" på lampan till den "-" på batteriet. Detta avslutar en enkel serie lätta kopplingsschemat för barnens projekt.