mynewspapers.net

Hur man gör ett projekt i en skokartong

Hur man gör ett projekt i en skokartong


Skapa en skokartong projekt, ofta kallat ett diorama, ger dig möjlighet att visa en favorit samling, Visa funktionerna i en djur livsmiljö eller återskapa en scen från din favoritbok. Denna typ av projekt används också i skolprojekt, så att eleverna i klassen att dela sina projekt med läraren och deras klasskamrater. En skokartong projektet är ganska enkel, bör yngre barn ha vuxna stöd.

Instruktioner

• Välj typ av projekt du vill slutföra. Plocka ut en skokartong projekt som du är intresserad, som att skapa en ocean eller regnskogen scen, återskapa en händelse från din favorit berättelse eller en monter för din skal eller rock samling.

• Ställa in bakgrunden till din scen på skokartongen. Stå din skokartong på sin sida, så att längst ned i rutan nu på baksidan. Täck baksidan och alla fyra inuti sidor med konstruktion papper att matcha temat för ditt projekt. Ett diorama fokus på regnskogen kan till exempel ha en grön rygg och sidor med brun konstruktion papper vinstockar, medan ett projekt med fokus på en avsats samling kan ha brun och blå papper limmas till boxen för att representera beach sanden och havet. Med hjälp av din konst leveranser, såsom kritor eller måla, lägga till några detaljer du önskar till din natur, till exempel detaljerade bladen på rainforest träd eller whitecaps till det blå havet.

• Utforma eller dekorera objekt att placera i din skokartong. Använda konstruktion papper och kritor eller markörer för att skapa objekt att sätta i din box, som en sengångare och lövgroda för en regnskog projekt. Om du sätter en samling på Visa, kontrollera ditt objekt är rena och dekorera dem med färg eller markörer, om du önskar.

• Utskuren konstruktion papper objekt från steg tre när du är färdig med dem. Var noga med att lämna en liten bit papper som bifogas den nedre kanten av varje objekt för att fungera som en bas som hjälper till att säkerställa att skokartongen.

• Placera dina objekt i diorama där du känner de ser bäst och säkra alla objekt på insidan av rutan. Vik basen av varje konstruktion papper över och limma basen längst ned i rutan. Placera lim på undersidan av varje objekt i en samling innan det inuti skokartongen.