mynewspapers.net

Hur man gör ett program för en 70-årsfest

Hur man gör ett program för en 70-årsfest


Ett utmärkt program för en 70 födelsedagsfirande kommer att belysa betydande familj minnen. Programmet är tänkt att vara personlig och engagerande. Detta bör inte vara som en teater program, med en enkel lista över evenemang under hela kvällen, men mer som en årsbok från gymnasiet. Genom att bläddra genom programmet, vill du att alla deltar fest för att kunna återuppleva livet av hedersgäst.

Instruktioner

Instruktioner

• Lägg ditt favoritfoto av hedersgäst på omslaget till programmet. Under fotografiet och skriva ett passande namn, såsom "Evelyns 70 födelsedagsfirande".

• Skriv en kort lista över nattens händelser på första sidan. Lista högtalare, musikframträdanden och tider middag.

• Inkluderar en helsida biografi över hedersgäst. Biografin bör lyfta fram de mest minnesvärda aspekterna av personens liv, inklusive födelseort, karriär, familj, hobbies och äventyr.

• Sätta ihop så många fotografiska minnen som möjligt, med citat från vänner och familj under fotografiet. Varje fotografi bör också åtföljas med en kort beskrivning av händelserna kring fotografiet. Du vill skapa en tidslinje gästens äras liv och sätta fotografier i kronologisk ordning från födseln till hans nuvarande ålder.

• Stäng programmet med personliga meddelanden från nära och kära till gästen hedersmord.