mynewspapers.net

Hur man gör ett Poseable skelett

Hur man gör ett Poseable skelett


Skelettet är en av de mest populära dekorationerna för Halloween. Detta hantverk kan göras med mestadels återvunnet material. Resultatet är en attraktiv skelett som är bara skrämmande nog att vara underhållande. Utgör detta Halloween skelett hantverk i bara om någon hållning du. Han ser särskilt bra i ett fönster. Äldre barn som kan klippa snyggt med sax kan hjälpa sammanställt detta projekt.

Instruktioner

• Skriva ut en Halloween skelett craft mall eller Använd en som en guide för att skapa din egen. Låta bläcket torka. Spridda hantverk lim över den oavslutade sidan av ett flingpaket eller gamla presentförpackning med en skrapa eller Använd ett lim minne. Bifoga delarna av skelettet till en spånskiva och slät papper med händerna.

• Skär delar av skelett ut med sax, att notera vilken del det är på baksidan. Placera skelettet bitar på en ren klar arbetsyta. Använda ett hålslag för att göra ett hål på varje ställe där du ser en svart prick.

• Fäst chefen för skelettet att bröstkorgen med en mässing fästelement. Placera den runda, platta slutet av fästelementet på framsidan av skelettet, och Lägg flikarna på baksidan. Se till att fästelementet är lös nog att hålla bitarna ihop, men inte så hårt att de inte kan röra sig fritt.

• Fäst varje överarmen ben på axeln lederna. Bifoga det lägre beväpnar till upperen beväpnar ben vid armbågen, pekar tummen benen inåt. Om de pekar utåt, byta nedre högra armen ben med vänster. Fäst den övre delen av skelettet bäckenet den nedre delen av bröstkorgen.

• Säker övre låret ben till hålen i den nedre delen av höftbenet. Se till att den övre delen av höftbenen pekar inåt. Fäst skelettet lägre ben ben övre benen på knäleden, fötter pekar ut.

• Fäst knäskålarna över mässing fästelement på skarven mellan de övre och nedre ben ben. Använd varmt lim för en säkrare obligation.

• Tejpa färdiga skelettet till en dörr, vägg eller fönster för visning. Utgör skelettet genom att säkra hans ben på plats med tejp. Göra en slinga av bandet och koppla den till baksidan av skelettet.