mynewspapers.net

Hur man gör ett personligt brev för brandmän

Hur man gör ett personligt brev för brandmän


När du söker en brandman jobb, är det nödvändigt att lämna in en ansökan, ett CV och ett personligt brev. Följebrevet bör aldrig uteslutas, eftersom det ger dig en möjlighet att sälja dig själv till arbetsgivare. Följebrevet bör inte vara alltför ordrik. Två stycken är vanligen tillräckligt. Arbetsgivaren bör kunna kasta en blick på ditt personliga brev och fastställa om du uppfyller de minsta kvalifikationerna för brandman position.

Instruktioner

• Inkludera ditt namn, adress och kontakt information överst i följebrevet. Inkludera datum. Innehålla namnet på hyra chef eller brand chef också liksom adressen. Denna information visas i allmänhet i jobb tillkännagivandet.

• Hälsar rekryteraren av hans titel, förnamn och efternamn. Till exempel "Greetings Chief John Doe."

• Att du skriver att skicka in din ansökan och återuppta i ansökan om öppen brandman position. Om du vet polisdistriktet för öppet läge, ange polisdistriktet. Ange hur du lärt dig för den öppna positionen. Om du lärt dig av ståndpunkten genom en annan brandman, uppge sitt namn och precinct.

• Staten om du har erfarenhet som brandman. Om du gör, hur mycket erfarenhet och precinct arbetat du för. Nämna hur, din års erfarenhet, du är mycket kunnig om brandbekämpning principer och praxis.

• Staten om du har militär erfarenhet. Om du har en militär bakgrund, kan det öka dina chanser att få hyras med brandkåren. Inkludera grenen av den militära du serveras i, samt året du var urladdat.

• Tala om du har några särskilda certifieringar, såsom HLR (hjärt-lungräddning) och EMT (krisberedskap tekniker). Du behöver inte uppgifterna av din certifiering. Detaljer kan sparas för ditt CV.

• Be för en intervju. Det tillstånd som du skulle vilja träffa varandra praktiskt taget att ytterligare diskutera hur din erfarenhet kan bidra till stadens brandkår.