mynewspapers.net

Hur man gör ett papper kinesiska Dragon Head

Hur man gör ett papper kinesiska Dragon Head


Enligt Char4u artikel Dragon: hjärtat av kinesisk kultur, drakar är en symbol för rikedom, visdom, skydd, styrka--- och lycka. Skapa ett papper kinesisk drake huvud för att fira kinesiska nyåret. Bära en som en mask och delta i ett nytt år parad eller hänga den på väggen för en dekoration.

Instruktioner

• Skär en bit av affisch ombord på mitten, på längden. Detta bör ge dig en 11-av-28-tums remsor av kartong. Välja någon färg affisch styrelse: röd, orange, gul, grön, blå, lila eller svart. En bit av affisch ombord gör 2 stora drakar. Skär den på mitten, på längden igen, för att göra 4 drakar.

• Linda affisch styrelse remsan runt baksidan av huvudet eller ett barns huvud. Häfta sidorna tillsammans nära pannan.

• Ta bort från huvudet och limma två bitar av utskjutande affisch styrelse tillsammans. Klipp ut formen på en mun. Tänk vad en alligator mun ser ut när contouring huvud och mun: lägga till näsborrar och en spetsig nos.

• Använda bitar av konstruktion papper att göra papper skalor, tänder, horn och ögon. Markörer, klistermärken eller former klippta ur färgad silvertejp kan också användas för att dekorera drakhuvud.

• Bifoga crepe papper serpentiner i rött, orange och gult för att simulera lågorna från Drake 's mun. Serpentiner kan också kopplas till baksidan av papper drakens huvud för mer utsmyckning.