mynewspapers.net

Hur man gör ett papper flygplan går långt och snabbt

Hur man gör ett papper flygplan går långt och snabbt


Ken Blackburn som Guinness världsrekord för tiden väders för papper flygplan i 1998 med ett 27.6 andra flyg. Han har haft posten för totalt 24 år mellan 1983 och 2009. Blackburn delar papper flygplan flygning i två skilda faser med motstridiga aerodynamiska egenskaper: starta fas och Glidningflyg. För att göra dina papper flygplan flyga så långt och snabbt som möjligt du måste balansera wing papper längd och vikt för att säkerställa att din plan fungerar bra under båda faser av flygningen.

Instruktioner

• Korta vingar av ditt papper flygplan att flyga snabbare. Korta vingar tål snabbare kast än långa vingar. Optimera flygtiden korta bevingade plan genom att kasta dem så högt som möjligt och att låta dem glida nedåt snabbt.

• Förlänga ditt papper flygplan att göra det glida längre vingar. Långa vingar att papper flygplanets glider längre sträckor genom luften, men de kan inte motstå snabb sjösätta. Optimera flygtiden långvingade plan genom att försiktigt kasta dem från så hög som möjligt.

• Vik vingarna så de är i tvåplansvinkel vinkel. För ett plan med tvåplansvinkel vingar är tips på påskyndar den högsta delen av vingen. Många gör misstaget att lämna vingarna nedfällt anhedral vinkel, men vika tips på påskyndar ger bättre lateral stabilitet och hjälper till att förhindra dina papper flygplan från rullande på ryggen och brakande.

• Lägga tyngd på framsidan av planet till öka dess stabilitet under flygning. Detta kan uppnås genom att lägga en gem eller tejp till näsan av planet.

• Inkludera Trimplan på baksidan av planets vingar. Trimplan är små portioner av vingen som kan vikas upp eller ned för att göra justeringar i klassen papper flygplanets. Alla bra papper flygplan kräver vissa små justeringar bortom den första vikningen och Trimplan kan användas för att göra dessa justeringar efter utföre testa flyg.