mynewspapers.net

Hur man gör ett papper bröllop klänning för ett kort

Hur man gör ett papper bröllop klänning för ett kort


Att göra en elegant kort, med en papper brudklänning som huvudtema, är ett roligt projekt. För att skapa en speciell klänning, lägga till dekorationer för att göra klänningen tredimensionella. Papper klänning mönster är inte komplicerat, och kräver bara några slag av en penna för att skapa en mall. Mottagaren kommer att beundra och uppskattar den handgjorda kortet som en särskild hälsning.

Instruktioner

• Vik arket för vit kartong på att skapa grundläggande kortet. Skär den ner till 5 inches av 7 inches att passa standard vitt kuvert. Cut arket silver för kortpapp till 5 inches av 7 inches. Placera remsor av dubbelhäftande tejp längs kanterna på baksidan av kortpapp silver bit och fäster på framsidan av vita kort. Gallrat.

• Vik arket för vit texturerat dekorativa papper för att göra en 2 1/2-tums vika. Med en penna, markera konturerna av en ärmlös klänning inklusive livstycket med en öppen hals (se bild överst i artikeln). Klänningen bör vara 6 1/4 inches lång. Klippa klänningen längs blyertsmarkeringarna med sax och öppna.

• Använd dubbelhäftande tejp på baksidan av papper bröllopsklänningen och fäster det på silver kort beståndet på kortet så att det är centrerad. Tryck ner.

• Bifoga utsmyckningar med en limpistol. Använd en remsa av spets längs botten av klänning, små pärlor längs halsringningen, en vit satin rosett och en rosa bandet ros i midjan, tillsammans med andra bröllop dekorationer, som önskas.