mynewspapers.net

Hur man gör ett papper biplan

Hur man gör ett papper biplan


Ett biplan är ett två bevingade plan som används i luftfart barndom. Dessa plan hade fasta vingar och gled i luften. Med rätt leveranser, kan att göra ett papper biplan ske av hela familjen. Du kan göra en stor snygg biplan och eventuellt göra en hobby ur den.

Instruktioner

• Skär två främre flyglar, svans och svanen påskyndar av bit kartong. Främre vingarna kan vara fem till åtta inches i längd, beroende på dina inställningar. Främre vingarna av ett biplan bör vara lång och de bör vara något runda på spetsen.

• Skapa stöd för de två flyglarna. Skär fyra rektanglar från pappen som mäter 3,7 cm 8.7 cm (1 1/2 inches av 3,5 inches). Dessa stöd kommer att gå mellan två främre vingarna, vilket ger den traditionella biplan design. Tejpa stöder mellan två främre vingarna på längden.

• Göra en propeller för biplan med en plast- och kopp. Peta sex hål på sidan av koppen, höger längs basen. Sticka ett litet hål på botten av koppen, i centrum. Göra propellerblad genom att skära en liten rektangulär bit av kortet och avrundning tips. Peta ett hål i mitten av bladet; tillräckligt stor så att det får plats runt ett sugrör.

• Placera ett sugrör i varje hål. Se till att strån böj så de kan fällas inåt. Om strån inte bor på plats, tejpa dem ner med en liten mängd maskeringstejp. Linda en liten mängd maskeringstejp på slutet av en mindre halm och sätt in det i hålet på botten av koppen. Tejpa stråna på plats, se till att det är säkert.

• Placera propellerblad på droppen som sattes in i botten av koppen. Snurra bladet för att se om det fungerar. Placera hela propellern på papper handduk röret och tejpa fast den ner.

• Tejpa framskärmarna på biplanet, med botten påskynda röra papper handduk röret. Fäst svansen svanen påskyndar med maskeringstejp. Tejpa svansen och svanen påskyndar på baksidan av papper handduk röret.