mynewspapers.net

Hur man gör ett Pandora batteri till ett PSP-110 batteri

Hur man gör ett Pandora batteri till ett PSP-110 batteri


Sony PlayStation Portable (PSP) använder ett Pandora batteri för att installera custom firmware på den. Du kan inte använda Pandora batteri som en normal PSP batteri utan att använda särskild programvara. När PSP batteri är normalt igen, kan det användas till att spela spel, slå på och av systemet som vanligt.

Instruktioner

• Anslut laddaren till din PSP när du har tagit bort alla batteriet från den. Pandora batteriet inte kommer att tillåta din PSP till stöveln upp normalt och du kommer att presenteras med Pandora-menyn om du försöker aktivera PSP om utrustad med Pandora batteriet. Genom att sätta in laddaren i PSP, och sedan slår på den, är du förbi menyn Pandora. Infoga Pandora batteriet i PSP när den har varit påslagen, lämnar PSP laddaren ansluten.

• Ansluta PSP till datorn med USB-kabeln och välj "USB-anslutning" PSP huvudmenyn. Ett fönster kommer att visas på din dator. Du kommer att se filerna på din PSP memory stick.

• Ladda ner Ultra Pandora Installer och högerklicka på mappen som hämtas till datorn. Klicka på "Kopiera" och högerklicka på mappen "Spel" på din PSP memory stick. Klicka på "Klistra in" för att överföra programmet till din PSP.

• Koppla bort din PSP från datorn och välj Ultra Pandora installationsprogrammet från PSP-menyn. Välj "batterialternativ" från menyn och välj "Gör normala batteri". Pandora batteri kommer att förvandlas till en normal PSP batteri.

• Tryck på "Home" knappen för att återgå till menyn PSP. Ditt batteri är nu normal.