mynewspapers.net

Hur man gör ett kort i Adobe Indesign

Hur man gör ett kort i Adobe Indesign


Att göra ett gratulationskort i Adobes InDesign är inte så enkelt som att skapa en i ett dedikerat kort program, men InDesign ger dig frihet på design du ofta inte hittar någon annanstans. Följ några grundläggande steg och du kommer att förstå hur du ställer in ditt projekt i InDesign och skapa ditt kort.

Instruktioner

• Öppna InDesign. Välj "Arkiv" och välj "Nytt dokument". När "Nytt dokument" dialogen visas, fyll i pappersstorlek och orientering för ditt gratulationskort. Du behöver två sidor i projektet InDesign gratulationskort: en för framsidan två sidor och en för två sidor tillbaka. När du är klar, klicka på "OK" och dokumentet öppnas.

• Ange din sidlayout. Kom ihåg: Var och en av dina två sidor har två kolumner, och varje kolumn motsvarar en sida i ditt färdiga kort. Märk varje sida genom att välja textverktyget och använder den för att dra och släppa en typ låda i marginalen ovanför varje stapel där det brukar komma i vägen för din design. Den etikett som du skriver i rutan borde berätta "där" sidan finns (till exempel, förstasidan, vänster, tillbaka insida och innanför höger).

• Placera grafik och text elementen på sidorna. Placera din text som beskrivs ovan. Förlägga din grafik genom att klicka på "File" och sedan "Plats," navigera till katalogen där du har sparat din grafik och dubbelklicka på grafikobjektet. Flytta markören till det allmänna området du planerar att hitta konsten och vänster klicka för att släppa den till sidan. Om du inte gillar utseendet på någon sida, Använd verktyget Markering (svart pil) för att flytta element tills du är nöjd med din layout.

• Ta bort etiketterna sida genom att högerklicka på varje etikett i sin tur och välja "Ta bort" från droppa-ned menyn.

• Klicka på "File" och välj "Spara" spara ditt dokument. När den "Spara som" dialogen öppnas, skriv in ett namn för ditt kort, välja en plats på din dator (vanligen "dokument") där du vill att filen sparas och klicka på "OK".