mynewspapers.net

Hur man gör ett klassrum för förskolebarn

Hur man gör ett klassrum för förskolebarn


Att göra ett klassrum utrymme för förskolebarn innebär noggrann planering och övervägande. Se till att miljön är säker, tillgänglig och välkomna till små barn är nyckeln till att skapa en förskola klassrummet. Även om inrättandet av ett klassrum för första gången tar tid och ansträngning, är det viktigt att ordna ditt klassrum som du upptäcker saker som inte fungerar som du först väntat eller hamnar i en bra plats. Utforma en fungerande klassrummet kräver året runt justeringar.

Instruktioner

• Inventera dina möbler och tillbehör. Mät alla stora bitar av möbler du har och gör en lista över all utrustning och leveranser du har tillgängliga för att använda i klassrummet. Inkludera objekt som golvet mattor som skall redovisas när du skapar din room design.

• Göra en plan för klassrummet. Rita ditt rum på papper eller Använd på online klassrummet uppsättning verktyg för att skapa en plan för din förskola klassrummet. Placera bullriga kurscentrum nära varandra och lämna ett hörn av rummet gratis för lugna aktiviteter, såsom bibliotek och lyssnande centrum. Ordna alla datorer eller elektronik nära ett uttag så sladdar inte behöver sträckas över rummet och se till att stökigt arealer ligger nära en diskho eller badrum. Använda låga hyllor och lagringsenheter som naturliga gränser för att separera varje område av rummet.

• Sätta upp klassrummet med hjälp din plan. När du har ordnat rummet, kontrollera att du har inkluderat all din utrustning och leta efter eventuella potentiella problemområden, som en lång, tomt utrymme som kan uppmana barnen att springa över rummet eller en tabell som blockerar förälder träder in i rummet. Gå ner på barnens nivå och se till att alla varor och utrustning som eleverna behöver få åtkomst har placerats på sin nivå.

• Kontrollera klassrummet för säkerhetsfrågor. Kontrollera före bjuder in studenterna in i rummet, som du kan se alla områden i klassrummet oavsett var du står och att det finns inga sladdar som barn kan bli trassligt i. Titta runt i rummet och se till att alla potentiellt skadliga objekt, inklusive knivar och någon medicin eller städmaterial, är skyddade i ett område som barn inte kan nå.

• Ordna ditt klassrum som behövs. Låt din förskola klass tid att anpassa sig till sina klassrum set-up och ta del av eventuella problem som eleverna har med arrangemanget. Om du upptäcker problem med din ställa upp, ordna om ditt rum för att förhindra framtida incidenter.