mynewspapers.net

Hur man gör ett huvud på en liv storlek fågelskrämmaEn fågelskrämma är mer än bara en karaktär i "Trollkarlen från Oz." Naturlig storlek fågelskrämmor kan användas för att skrämma bort skator, kråkor eller andra fåglar från en trädgård. En fågelskrämma kan också användas som höst, skörd eller Halloween prop. Det är enkelt att göra en fågelskrämma kropp genom att fästa ihop gamla kläder och fyllning med halm. Huvudet kräver lite mer arbete.

Instruktioner

• Spridning tidningen över en tabell att hålla den ren.

• Placera plast craft pumpa på bordet så att det är platt-sidan ner och vänd mot dig. Craft pumpor är tunn-besköt plast pumpor som liknar riktiga pumpor. De kan köpas på hobby och hantverk butiker i höst.

• Skiss en uppsättning av ögon, en näsa och en mun över ytan av pumpa. Du kan göra din pumpa ansikte liknar en jack-o-lantern eller en trasa docka ansikte.

• Pressa en klick av svart akryl hantverk färg på din tidning. Använd en pensel för att beskriva din pumpa ansiktsdrag, inklusive ögon, näsa och mun. Om du målar en docka ansikte, kanske du också vill lägga till rosa prickar för kinderna. Låt svarten torka innan du lägger till ytterligare ett lager av färg. Bygga upp varje färg individuellt och vänta på det torka innan du lägger till nästa lager av färg. Blanda akrylfärger på tidningen eller minne med de primära färgerna.

• Tillåt din pumpa torka helt innan den placeras ovanpå din fågelskrämma hals. Du kan förankra huvudet på plats genom att köra en pinne genom den fågelskrämma skjorta som sticker ut från toppen av skjorta som en hals. Klipp ett hål i botten av pumpan med en mattkniv och placera huvudet på halsen.