mynewspapers.net

Hur man gör ett huvud mikrofon

Hur man gör ett huvud mikrofon


Huvud-slitna mikrofoner har blivit allestädes närvarande i både populärmusik och tala offentligt uppdrag. De tillåter performer fri rörlighet och fri användning av båda händerna. Tyvärr kan denna typ av mikrofon vara kostnadseffektivt oöverkomliga för vissa budgetar. Dock med några gemensamma verktyg och förnödenheter, kan en billigare lavaliere mikrofon göras till en skräddarsydd huvud slitna mikrofon.

Instruktioner



Varva ner och räta upp den tråd hängaren så mycket som möjligt. Alla krökning kommer inte räta ut; räta ut det nog att arbeta med den.



Böja tråd hängare runt på baksidan av modellens huvud, från ena örat till ovanför det andra örat, med lika längder av tråd som sträcker sig utöver öronen på vardera sidan.



Böja tråd hängare ner runt vänstra örat och markera den på omkring mitten av örat.



Böja tråd hängare ner runt höger öra. På omkring mitten av örat gör en annan böj, här en mot modellens mynning. Markera den tråd hängaren på omkring 1/2-tum i från hörnet av munnen. Denna längden på kabeln, från örat till mun, är "boom".



Ta bort kabeln från modellens huvud och klippa ledning på platserna du markerade med avbitare. Fullständigt täcka skär ändarna av kabeln med eltejp, se till att inga vassa kanter är utsatta. Detta är det "headsetet".



Tejpa lavaliere mikrofonen till "headset" med eltejp. Börja med elementet slutet av lavaliere, att se till att själva elementet överhäng i slutet av "boom" med ungefär en halv tum. Fortsätt tejpa lavaliere till headsetet med 2-tums mellanrum, stoppa örat kurvorna mittemellan.