mynewspapers.net

Hur man gör ett halsband med knuten bomull sladden

Hur man gör ett halsband med knuten bomull sladden


Många möjligheter väntar när du börjar skapa smycken av olika pärlor och ledningar material. En av de mer enkla metoderna för att sätta ett halsband använder bomull sladden och pärlor med större hål. När du sträng med hjälp av dessa material, är verktyg onödiga eftersom du kan skapa halsband stängningen av samma material som du använder till sträng halsbandet. Använda overhand knop, göra ett halsband med knuten bomull sladden och vackra pärlor.

Instruktioner

• Bestäm den längd du önskar för din halsband och dubbla denna längd. Lägga till 150 mm (6 tum) mer att denna längd och skär bomull sladden till denna mätning.

• Vik bomull sladden på mitten och gör en överhandsknop ca 25 mm (1 tum) från den vikta slingan av sladden. Dra Knut snäva. Nu har du två långa strängar av bomull sladden kommer från överhandsknop för strängarna pärlor.

• Lägga dina pärlor ut på bead mattan och finna en design du gillar för din två-strand halsband. Ordna och ordna om pärlor tills du är säker på att du vill beställa av pärlor.

• String i en bomull sladden med pärlor enligt den ordning du designat i steg 3. Stoppa strängarna när du har ca 130 mm (5 tum) rep kvar.

• Slips de två delarna av bomull sladd tillsammans i en annan Överhandsknop så två uppträdda delar av pärlor är ombonad och tight. Lägga till en större pärla i båda delarna tillsammans. Denna pärla är en del av halsband stängningen så se till att kornet passar genom öglan av sladden på den andra änden av halsbandet.

• Knyt en andra överhandsknop tätt på andra sidan av den sista pärlan med båda delarna av bomull sladden. Dra Knut tight och klipp bort någon överflödig sladd ca 25 mm (1 tum) från den andra knuten.

• Bära halsbandet genom att montera den sista stora pärlan genom öglan på andra änden av halsbandet. Stängningen går på baksidan av din hals.