mynewspapers.net

Hur man gör ett flygplan som flyger med ett gummiband

Hur man gör ett flygplan som flyger med ett gummiband


Bygga modell flygplan som flyger verkligen är mer än kul; Det är ett äventyr. Gummiband makt, byggt från grunden och minimal kostnad, lägga till attraktionen. Det kommer att ta några försök och misstag och innovation. Gör det själv och sedan lära andra fina poäng. Vad har du lärt? Hur man gör det bättre och större. Denna artikel adresser propeller och gummisnodd motor montering som kan läggas till alla tillgängliga antalet modell segelflygplan.

Instruktioner

• Skär propellern halv sektioner. Skär blad från en läsk flaska på en mild vinkling. Titta noga på en Fabrikstillverkade prop. Vinkeln vändningar som det går från utsidan till centrum. Detta kompenserar för den yttre delen kommer snabbare än centrum av rotation. Du kan experimentera eller se vad dina vänner gör i att få en bra propeller form. Ett annat sätt är att använda kommersiella näsa krok 6-tums propeller från Kelvin.com, ordernummer del # 850654. Få flera som du alltid bryter rekvisita. (Se hänvisning 1)

• Göra en Gem axel. Räta upp två bitar av Gem sedan koppla ihop bildar en "T" form. Böj en slinga i ett uträtat gem och en liten krok i den andra. Varje ledare måste ta tag i varandra och inte vara bräcklig (se bilder för steg 2 i referenser) Crimp tätt och varmt lim eller limma korsningen att låsa på plats.

• Bifoga bladen till axeln. Propeller byggnad fortsätter med ett par tekniker rekommenderade, betonar igen möjlighet att köpa en kommersiell prop, speciellt om du får slut på tålamod. Dock varningsbilder är bra, och om du kan få men riktningarna, har du skapat din första propeller.

• Bifoga kullager och gummisnodd församlingen till planet. Skar upp en gammal kulspetspenna. Använda förbrukade röret för att göra stöder och lager. Linda Gem en tråd runt en bit av bläck röret. Hot-lim en tråd att uthärda. Ändarna på kabeln är nu hot-limmade på framsidan av planets kropp. Se till att justeringen av uthärda för propelleraxeln är i linje med kroppen. Placera små bitar av inkwell röret att fungera som lager och driva den huvudsakliga axeln för att böja på prop. Anslut gummibandet till propelleraxeln och bakre kroppen. Anslut en liten bit av gem som en krok och limma fast den på plats för att plocka upp den andra änden av gummibandet.

• Lägg en balsaträ eller papper modell till kroppen/prop/gummibandet/propeller. Enkla byggsatser kanske används eller gör det själv balsaträ och/eller papper flyga segelflygplan. Lägg till två motorer för variation. Flyga dem i en gymnastiksal att testa utan tunga kastvindar. Tillägg av denna motor och propeller församling kan lätt uppnås för de flesta segelflygplan och motorlösa lätta flygplan modeller.