mynewspapers.net

Hur man gör ett får från tyg

Hur man gör ett får från tyg


Om du vill skapa en present till en baby, väcka till liv en barnvisa eller helt enkelt prova ett nytt hantverk hemma, att göra ett får från tyg är ett ganska lätt projekt. Designa dina egna mönster och sedan skapa den uppstoppade får leksaken i alla tyger som du väljer. När den är klar, kan tyg fåren vara ett gosedjur för ungdomar eller en söt dekoration.

Instruktioner

• Skapa ett mönster för den främre delen av dina får på en robust papper. Detta måste omfatta ett fluffigt kroppen avsnitt, som kan dras som formen på ett moln. Rita en oval för huvudet och två mindre ovala öron. Lägga till fyra ben med rundade hovar. Skissa en mindre fluffigt moln form för toppen av fårens huvud. När utformar varje funktion, även om en 1/8-tums extra utrymme för sömmen. Klipp ut varje form.

• Spåra mönster på tyg med krita eller tyg markör. Använd vit ull eller frotté för fluffig fleece bitar. Spåra ansikte, öron och ben på ett annat tyg som kommer att visa upp dessa får funktioner, till exempel en brun Manchester, sammet eller kände. Klipp ut varje bit.

• Montera sheep's ansikte genom att sy formen chef fleece på toppen av huvudet, och bifoga öronen på vardera sidan. Detta kan göras för hand eller med en symaskin. Sy avslutade huvudet stycke på övre vänstra sidan cutout fluffig kropp. Bifoga de fyra benen under kroppen. Fåren bör nu titta som om dess ansikte ser på dig även om det är kroppen är profilerad.

• Spåra konturerna av sammansatta fåren på en robust papper och klipp ut. Detta kommer att skapa mönster för baksidan av fåren leksaken. Redogöra för detta mönster på en bit av tyg, som kan vara en du har använt i andra funktioner eller ett helt nytt material. Klippa ut tyget.

• Pin-de får fram och tillbaka bitarna tillsammans, så att båda materialen är söderläge med "upp" eller ute mot varandra. Sy i ytterkanten av fåren, lämnar en tum öppnande någonstans längs skapandet. Flip får högra ut genom hålet.

• Saker fåren med fiberfill. Använda i slutet av en träslev eller suddgummi-sidan av en penna för att stoppa benen, öronen och andra svåra att nå områden.

• Sy fåren stängd.