mynewspapers.net

Hur man gör ett Elektriska värmeelementDe nödvändiga delarna av elektriska värmeelement är ett batteri, koppartråd och Nochrome tråd. Nochrome wire är värmeelement används i brödrostar. Anslutning av Nochrome till batteriet går en elektrisk ström genom Nochrome, som motstår den nuvarande släppa värmen. Förlängning av Nochrome minskar den värme som produceras; förkorta Nochrome ökar den värme som produceras. Bifoga en potentiometer till kretsen ger operatören av värmeelementet att kontrollera temperaturen med en knopp.

Instruktioner

• Anslut batteriet till potentiometern. Använda koppartråden för att ansluta den positiva (+) änden av batteriet till "input" slutet av potentiometern. Använd en annan bit koppartråd för att ansluta "produktionen" av potentiometern till negativa (-) slutet av batteriet.

• Koppla ur kretsen. Koppla loss koppartråden från "produktionen" av potentiometern.

• Justera potentiometern till maximalt motstånd. Vanligtvis finns det en knopp som styr motståndet som potentiometern producerar. I vissa fall justeras en skjutreglaget potentiometern, som ökar eller minskar motståndet när operatören flyttas längs en linjär bana.

• Anslut kromnickellegering. Fäst kromnickellegering "produktionen" av potentiometern. Ansluta till koppartråden som ansluter till den negativa (-) änden av batteriet.

• Justera potentiometern att nå önskad temperatur. Sänka motståndet av potentiometern kommer att ändra temperaturen hos kromnickellegering.