mynewspapers.net

Hur man gör ett dansgolv för ett bröllopBröllop kan vara svårt nog att plan, men vad händer om din receptionsområdet har inget dansgolv. DJ och dansgolvet kan vara en av höjdpunkterna på något bröllop. Om du inte har ett dansgolv kan du göra en själv för billigare än att hyra en. Det tar dessutom bara om en och en halv timme av din tid att sammanställa en. Det finns även stammen till göra din dansgolvet godtagbart för utanför bröllop också. Dansgolvet beskrivs nedan är 16-av-16 fot och är lämplig för 75 personer.

Instruktioner

• Skruva tre gångjärn på, sammanför två bitar av plywood. Placera ett gångjärn varje ena foten börjar en fot från en av topparna i styrelserna. Med hjälp av gångjärn kommer att ge dig lite ge till dansgolvet när gästerna är på det och även håller dansgolvet tillsammans. Skruva fast tre gångjärn på varje ark för att hålla alla fyra din ark av plywood tillsammans.

• Tejpa matta tejp över sömmarna på motsatt sida av plywood som gångjärnen på. Detta ger din dansgolvet en mer sömlös utseende. Varje rulle av matta tejp är 15 fot lång. Inte tejpa över som ett kors, klippte bandet när det möter upp i centrum av korset. Du kommer att få en bula mitt på golvet om du "dubbla band" centrum.

• Spik på skum golv till botten av bladet 16-av-16 har du bara konstruerat. Kontrollera att skum portion är på samma sida som gångjärn. Kontrollera också att du spika längs utsidan av 16-av-16 golvet. Skummet är för utomstående bröllop eller en betongyta som du skulle använda. Det ger det en mjukare känsla för din dansande gäster.

• Rengör ytan som mattan bandet är på. Du vill se till att det finns inget skräp eller lite spån från spikning på skummet eller skruva på gångjärnen. Vid rengöring Kontrollera också alla dina naglar och skruvar är fast i plywood. Du vill inte spik eller skruv toppar sticker upp eller krokiga eftersom då din laminat kommer inte följa korrekt och vara ojämn för dina gäster som kan vara kalt på foten.

• Följa din 1-av-1 laminat lakan till toppen av plywood. Gör en full kantar av täcker innan du flyttar till din nästa rad. Detta kommer att säkerställa att de sätts på direkt. Om du upptäcker att en av dina skivor envis av om du missriktad en trälim kan du följa täcker ner.