mynewspapers.net

Hur man gör ett berg för ett leksakstågLeksak tåg har fångat hjärtan av barn sedan uppfinningen av riktiga lok. Rika viktorianska barn under mitten av 1800-talet hade miniatyr arbetar ångmaskiner som kunde dra små tåg. Märklin företaget introducerade första leksak tåg set med tillbehör och låtar i 1891. Tin-made tågen kunde utvidgas med fler skenor och bilar. Dagens leksak tåg kommer i en mängd olika storlekar och typer. Landskap och andra terräng kan köpas eller du kan göra dem själv. Om du behöver ett berg för din leksakståg, kan du konstruera det ur papier-mache.

Instruktioner

• Rulla ihop två ark av tidningen i en lång cylinder. Linda in den i en upp och ner "U" form eller arch. Använd maskeringstejp för att säkra det tillsammans. Detta kommer att bli en mountain tunnel för din leksak tåg set start ram.

• Deformationszoner mer tidningen över denna upp och ned "U" att skapa ett större berg. Använda tejp för att hålla tidningen tillsammans. Om du vill ha en riktigt lång tunnel, göra en annan tidning cylinder och forma det till en upp och ner "U"; bifoga det parallellt med din första uppochnervänt "U." Lägga till små skivor av tidningen på toppen av varje av topparna att ansluta dem tillsammans, använda maskeringstejp för att säkra dem. Fortsätta att lägga till tidningen tills du har önskad form. Tänk på att tunneln måste vara tillräckligt stor för din leksakståg att köra igenom.

• Blanda en del vatten till en del allrengöringsmedel mjöl i en bunke att göra papier-mache klistra in. Du vill att en gröt enhetlighet; Tillsätt mer vatten eller mjöl tills det är rätt tjocklek.

• Riv 2-tums med 6-tums band av tidningen. Doppa dem i dina papier-maché pasta tills de är helt mättade. Lägg remsorna på din tidning berg struktur. Lägga till ett enda lager över dina berg, ovanpå och under. Vänta 24 timmar för den att torka. Lägg till två mer lager, så det har tre lager alla tillsammans. Måste du vänta 24 timmar för varje lager torka.

• Måla dina berg med gröna, bruna, vita och svarta färger. Akryl eller tempera färger är bra val för detta projekt. När berget är torr, är det redo för din leksakståg.