mynewspapers.net

Hur man gör ett barns skönhetstävling klä av saker du redan harNär designa ett barns skönhetstävling klänning, behöver det verkligen sticker ut, se perfekt och passa barnet som bär det. Om din dotter är under 10 års ålder, kommer att då festtåg klänningen behöva vara en kort klänning med en full cupcake kjol. Om hon är över 10, då blir krävs klänningen en boll klänning med en hel kjol. Att göra klänningen från objekt som du redan har är ett mycket billigare alternativ än att köpa en färdig klänning eller att ha en gjord av en fackman.

Instruktioner

• Välj en klänning från barnets samling som är närmast i design stil med festtåg klänning krävs. En princess dräkt är perfekt för detta. Göra några skisser på hur du vill ha den färdiga artikeln ska se ut, så har du något att arbeta mot. Minns också när du väljer klänning att mörka färger inte är lämplig för yngre barn, så plocka något rosa eller pastell.

• Samla dekorationer för klänningen, som strass, paljetter och band. Dessa relativt billigt objekt kan köpas från sömnad och hantverk butiker. Alternativt, om barnet har kostymer eller klänningar från tidigare föreställningar, du kan plocka dekorationen av dessa objekt och återvinna den för nya klänningen.

• Låg klänningen ut och bestämma om du vill ta bort allt innan du börjar. Till exempel bokstäver eller broderier som inte är lämplig för den färdiga artikeln. Kom ihåg att barn under 10 inte bör ha strapless klänningar, så om detta är fallet, remmar kommer att behöva läggas till klänningen. Dessa kan vara enkel resår i strass, eller kan ni ta bort befintliga ärmarna på något sätt, att skapa något lite mer glittrande och iögonfallande.

• Börja limma strass till livstycket av klänningen och tillsätt dekorband och paljetter enligt skissen design. Kom ihåg att klänningen måste gnistra på scenen, men inte går över toppen med denna dekoration eller ganska effekten förloras och klänningen ser tacky och billigt.

• Lägga till volym kjol genom vänder ut och in klänningen och sy i lager av tyll längs toppen av kjolen. Tyll är en stärkta, lätt, fint nät. Lägga till ett skärp runt midjan. De flesta pageant klänningar har en monteras livstycket, och skärp hjälper till att förstärka detta.

• Prova klänningen på barnet så att det passar och ser lämpligt. Klänningen måste passa barnet som bär den, så oavsett hur vacker din klänning design är, se till att den färdiga produkten passar barnet och inte vara i konflikt med hennes hår eller hud färg.