mynewspapers.net

Hur man gör ett barns leksak bromsljus

Hur man gör ett barns leksak bromsljus


Lester Wire uppfann elektroniska trafik signalen 1912. Det var gjord av trä och hade trådarna leder till det från kontroller som var manuellt styrda av en polis. Sedan dess har trafiksignaler använts över hela världen. Barn njuta av leksaker som tillåter dem att låtsas bli som vuxna. En leksak trafikljus är lätt att skapa ur återvunnet material som finns runt huset och kostar nästan ingenting att producera.

Instruktioner

• Tvätta en tom kartong mjölkpaket med tvål och vatten. Låt torka. Ta bort toppen genom att skära längs sidorna med en sax.

• Vrid mjölk kartongen upp och ner och sticka ett litet hål i botten med saxen. Skjut en slinga av sträng eller garn genom hålet och Knut det så kommer du att kunna hänga upp din trafikljus.

• Skär en bit av svart kände stor nog att täcka sidorna av mjölkpaketet. Sprida ett tunt lager av hantverk lim på sidorna av kartongen och tryck på filten ned ordentligt. Låt limmet torka.

• Hitta en kopp med en mun som är ungefär 2 inches bred. Spåra cirklar på gul, röd och grön filt med kupa och en penna. Skär formerna av filten.

• Plats tre halvor av kardborrband remsor på toppen, centrum och botten av mjölkpaketet. Fäst andra halvorna i tre färgad filt kretsar.

• Placera cirklarna på kartongen. Nu kan de ställas ut som barn önskar. Hänga signalen från väggen eller ett dörrhandtag. Barn kan turas om att byta lamporna medan andra barn följer signalerna.