mynewspapers.net

Hur man gör ett barns festtåg Shell klänning

Hur man gör ett barns festtåg Shell klänning


Skönhetstävlingar för unga tjejer kräver ofta en serie avancerade kostymer specifika för varje händelse. Festtåg shell klänningen är vanligaste plagget används för barn skönhetstävlingar. Ibland kallas en cupcake klänning, är festtåg shell klänningen en ruggig, tutu-liknande anknytning till en färgglada trikåer. Även om dessa klänningar säljer ofta för hundratals dollar i specialitet butiker och på Internet, kan de billigt och enkelt göras med några leveranser från en lokal tygaffär.

Instruktioner

• Skär fem stora cirklar ur varje gården av organza tyg. Diametern på varje cirkel bör vara följande: två cirklar på 22 tum, två cirklar på 28 inches och en cirkel på 30 inches.

• Klipp ut en annan cirkel med en 10 tums diameter från centrum av varje tyg cirkel. Klipp en rak linje från utsidan av varje cirkel till kanten av den inre cirklar.

• Sy rufsar remsor på tyget med en rulle fåll runt bias av varje cirkel (i detta fall bias är den yttersta kanten av varje bit tyg). Dessa fem tyg kretsar är lager för shell klänningen. Skapa en rulle fåll genom att vika rufsar remsor längs kanten av bias, lämnar ett lilla, tunnel-utrymme som du kommer att dra fiskelina. Gälla varje tyg cirkel rufsar remsorna.

• Push fiskelina genom rulle fållen på varje cirkel. Detta skapar en rufsar effekt i lager.

• Stapla lagren enligt följande: 22 inches, 28 inches, 30 inches, 28 inches, 22 inches. Gradating lager, kommer att plagget underhålla en fylligare form.

• Bifoga resår i inre kretsar; Detta skapar en justerbar midja för skalet. Skalet själv behöva inte sys till bodyen. Bundet eller fästs på baksidan av bodyen och dekorerade med en matchande rosett.