mynewspapers.net

Hur man gör ett band rosett

Hur man gör ett band rosett


Band bågar är en stor dekorativ touch. Du kan lägga till dem i blomsterarrangemang, binda dem på din postlåda eller det stora trädet i din trädgård. De kan vara dyra i en butik där du kan specialbeställa dem. Varför göra det när du kan göra din egen?

Instruktioner

• Skär en 8 till 10 tums bit av bandet. Knyt en knut i centrum.

• Dra ut flera inches av band från spolen, lämna det fäst. Ta tag i menyfliksområdet och nypa det mellan dina fingrar fem inches från den lösa änden. Gör en loop ungefär tre inches lång och nypa det tätt mellan pekfingret och tummen. Upprepa på andra sidan för en andra motstående slinga. Twist menyfliksområdet om du behöver. Du satin, print eller höger sida upp så i menyfliksområdet inte är inifrån och ut.

• Fortsätt att hålla bågen i fast knipa och gör två mer slingor på varje sida för sammanlagt sex loopar. Ludd ut slingor om de hängande, har ett veck eller visas krossad.

• Lägg enda centrum Knut menyfliksområdet bit höger sida över centrum av bågen som du fortfarande nypa. Inkludera knut i din nypa tag. Knuten är centrum av framsidan av din båge. Dra svansen på det enda knutna bandet runt centrum av fören och binda dem hårt med andra handen. Klippa bandet som är fortfarande kopplad till spolen lämnar en svans för att matcha en på din båge. Trimma dem på en vinkling för ett mer enhetligt utseende och att hålla ändarna från nötning. Om du väljer att använda tråd kan du ersätta en 18 tums bit istället för knutna band centrum. Linda centrum av kabeln väldigt hårt runt centrum av fören. Wrap minst tre gånger och dra fast.

• Knyt en säkert Knut på baksidan av fören. Form och ludd fören. Används för att dekorera din nyaste projekt. Om du har valt tråd för centrala twist svansar runt själva 3 eller 4 gånger, så att menyfliksområdet är mycket säkert. Svansen på wire kan virad runt en del av en slutare, flaggan postlåda eller virad runt en pinne och infogas i ett arrangemang eller krans.