mynewspapers.net

Hur man gör ett avfettningsmedel

Hur man gör ett avfettningsmedel


Fett hamnar stänkte på kök ytor om du någonsin kock med olja. Om du använder en hel del oljebaserade make-up eller lotion i ditt badrum, då kan du sluta med fett i badrummet, alltför. De flesta livsmedelsbutiker lagras full av kommersiella avfettningsmedel, men du kan göra din egen avfettningsmedel med naturliga produkter. Genom att använda din egen hemlagade avfettningsmedel, kan du spara pengar och minska kemiska användning i ditt hem.

InstruktionerKombinera 1/2 kopp vit vinäger, 2 tsk borax och 1/2 gallon vatten i en hink. Blanda lösningen väl.Fyll en sprayflaska med lösningen att använda nu eller spara till senare. Skaka den innan användning.

Hur man gör ett avfettningsmedel


Blöt en trasa i din hink med hemgjorda avfettningsmedel. Vrid ur trasan och torka någon fet ytor. Mild fettfläckar kommer att torka rätt utanför; mer allvarliga fettfläckar kan behöva åtgärdas med hjälp av din avfettningsmedel och en plast scrub pensel.Fukta en trasa med vanligt vatten och torka de områden där fett har avlägsnats. Låt dina ytor lufttorka eller torka dem med en torr trasa.Blanda 1 del bakpulver och 1 del vatten att ta itu med eventuella kvardröjande eller svårt fett bygga upp. Den milda abrasiveness av bakpulver fungerar för att skära igenom det feta rest. Torka av ytan med en ren, fuktig trasa.