mynewspapers.net

Hur man gör enkla grekiska Toga

Hur man gör enkla grekiska Toga


Oavsett om du behöver en toga för spöka, är en grekisk-tema evenemang eller en broderskap beröm, att göra en toga hemma en thriftier och mer kreativ strategi. Eftersom du väljer tyg på en tygaffär, får du avgöra typ och stil av den toga som du vill skapa. Glöm inte att tillbehör för att verkligen stå från mängden.

Instruktioner

• Välj din toga tyg från en tygaffär. Vissa människor använder lakan för att göra Toga, men de är inte rätt storlek och är dyrare än att köpa några gårdar av tyg. Du kan använda vanlig bomull, linne eller tunt tyg för en enkel toga. Om du vill ha något lite finare, använda silke eller rayon för att skapa ett elegant utseende.

• Vik bredden på tyget på mitten. Wrap tyget runt midjan en och en halv gånger och placera ett bälte runt midjan och tyget. Bältet kan döljas när din drapera resten av tyget, eller du kan välja ett bälte som kan ses som ett guld-flätat bälte. Dessutom fästa tyget ihop vid midjan med en säkerhetsnål. Togan bör hänga ungefär till knäna.

• Kasta tyget över ena axeln bakifrån och dra det mot midjan. Fästa tyget till din midja med en eller flera säkerhetsnålar. Kvinnor måste vara noga med att täcka deras byst när drapering toga över axeln. Iklädd ett linne eller tub top under ger en nivå av säkerhet och ödmjukhet till kostym.

• Tillbehör din toga med gladiatorsandaler, en krona av vinstockar eller blommor och ett svärd om du är manliga. För kvinnor, bära gladiatorsandaler, långa dinglande örhängen av guld, en blomstrande krona och ett armband runt överarmen.