mynewspapers.net

Hur man gör en Zen Garden bro

Hur man gör en Zen Garden bro


Buddhistiska munkar konstruerade de första zen-trädgårdarna i det sjätte århundradet. Dessa tidiga zen-trädgårdar var hög-koncept trädgårdar. Att använda dem, zen trädgårdsmästare ökar sin meditation erfarenhet och kommer till en större förståelse av zenbuddhism. Varje element i en zen-trädgård är utformade för att efterlikna naturen i mindre skala. Krossad kalksten står för vatten, medan stora stenar representerar bergen eller öar. En överbryggar kan läggas att skapa en känsla av avstånd eller ger tittaren möjlighet att begrunda trädgården ur flera perspektiv.

Instruktioner

• Välj natursten för byggandet av bron. Alla dekorativa element som broar eller lyktor är tillverkade av naturliga material. I karesansui trädgård stil, kan dessa broar göras av plana plattor av sten. Perfekta stenar är vittrad rock i ljus eller mörk grå toner med lavar på dem.

• Mäta längden på stenhäll. Mät och markera den plats där bron kommer att vara i den zen garden baserat på denna platta.

• Gräv ut diken för stenar i den krossad graniten av zen-trädgården. Skyttegravarna bör omfatta hela vägen under gruset landskapsarkitektur duken. Se till basen i varje dike är platt, med hjälp av en snickare nivå.

• Ställ in varje 3-fots kvadrat sten Lägenhet i diket. Fyll i utrymmen runt stenarna med krossat grus.

• Stack den platta plattan av sten över toppen av de fyra mindre stenarna. Flat sten bör fastställas så att det inte rock.