mynewspapers.net

Hur man gör en Weave nedläggning och sy in håret

Hur man gör en Weave nedläggning och sy in håret


Du vill alltid ha din väva ser så naturliga som möjligt, särskilt om du använder tekniken för att förlänga ditt hår. För att göra detta hemma och spara pengar genom att inte gå till en salong, kan du följa några grundläggande steg för att skapa en väva utan att några spår. Det finns ingen anledning att du inte kan göra en väva nedläggning och sy in i håret för att få en salong stil rätt hemma.

Instruktioner

• Sy spår av väva hår flätat håret att skapa formen av en cirkel. Placera cirkla på huvudet där du planerar att installera din nedläggning. Göra cirkeln lika stor som toppen av spetsen på långfingret.

• Rulla upp spåret av väva hår att passa inuti cirkeln. Använd en hår nål och tråd för att sy ihop ändarna av cirkla. Skär slitbanan och knyta till slut det tillsammans.

• Vänd sydda cirkla till andra sidan och separera håret på alla sidor. Lägg håret ner platt. Placera den varma järn i mitten för att platta håret ner. Se till att spåret blir platt och är naturlig sett. Tillämpa det varmt strykjärnet för ungefär en minut på högst 121 grader Celsius.